Algemene voorwaarden

Algemeen 

Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle bestellingen en overeenkomsten die via deze website tot stand zijn gekomen. Bij iedere bestelling wordt de klant gevraagd deze algemene voorwaarden te aanvaarden. Lieselots heeft het recht deze algemene voorwaarden alsook de inhoud van de website op ieder ogenblik eenzijdig te wijzigen.

Wij proberen onze website altijd actueel te houden. Toch kunnen we niet uitsluiten dat de gegevens veranderen en niet meteen aangepast worden op de website. Wij kunnen bijgevolg niet garanderen dat de website en haar inhoud volledig en correct is.

 

Prijzen

Alle prijzen zijn eindprijzen in euro (€) berekend, zonder BTW, prijswijzigingen en typfouten voorbehouden. De prijzen zijn berekend om de onkosten terug te betalen voor het gebruikte materiaal en materieel voor de producten, en de overblijvende winst gaat integraal naar het Kinderkankerfonds in Gent. 

 

Betaling

In de informatie die u ontvangt wanneer u uw bestelling plaatst, zal u gevraagd worden om het totaalbedrag te storten op ons rekeningnummer. Indien we de betaling van uw bestelling na één maand nog niet hebben ontvangen, beschouwen we deze bestelling als geannuleerd.

Na de ontvangst van het te betalen bedrag wordt de bestelling verstuurd met de gewone Belgische post (Bpost) of kan u de bestelling komen afhalen in Vilvoorde (België).

 

Uw bestelling met Bpost

Bpost zal de bestelling in uw brievenbus stoppen zonder ontvangstbevestiging. Als u de bestelling via aangetekende zending wil ontvangen, zal u zelf de kosten voor de aangetekende zending moeten dragen en ons specifiek moeten vragen (per mail) om uw bestelling aangetekend te versturen. Een gewone verzending via Bpost zou volgens Bpost na enkele dagen in uw brievenbus moeten terechtkomen. Uw bestelling zal op uw eigen risico verzonden worden. Gelieve ons en Bpost te contacteren wanneer uw bestelling beschadigd aankomt.

 

Uw bestelling afhalen

U kan de bestelling ook afhalen op ons afhaaladres. Gelieve ons te contacteren om een afspraak te maken voor de afhaling in Vilvoorde. U betaalt de bestelling via een overschrijving, en eens het bedrag ontvangen is kan u de bestelling komen afhalen. Wanneer u uw bestelling persoonlijk komt afhalen, zijn er geen verzendingskosten van toepassing.